dijous, 19 de novembre del 2015

Estreno un web sobre la tartamudesa; aquest bloc, com a tal, desapareix


Aquesta és, probablement, la darrera entrada que publico al bloc. I no ho dic pas amb tristesa. Al contrari. És una bona notícia, i ho és perquè, properament, és a dir, aviat, n’engego una ampliació. Més formal i amb més continguts.

Efectivament, en el decurs de les pròximes setmanes estrenaré el web tartamudesa.com, i allà em trobareu. Per tant, el bloc actual, com a tal, desapareix.

Al web tartamudesa.com hi seguiré escrivint les meves vivències diverses en relació el tema cabdal que ens ha ocupat, aquí, en els últims tretze mesos. Però, a més, hi oferiré àmplia informació al voltant, esclar, de la tartamudesa.

D’un cantó, per exemple, tot allò rellevant, lligat al tema, que ha aparegut als mitjans de comunicació els darrers temps. A més a més, i com un dels eixos centrals del web juntament amb les entrades que hi escriuré, jo mateix he redactat una exhaustiva informació de tot el que he cregut convenient que cal saber, a tall divulgatiu, del trastorn de la parla més comú, el quequeig. I, d’altra banda, voldria remarcar dues coses més. L’una, que totes les entrades d’aquests tretze mesos hi seran. I, d’altra banda, que el web tindrà una versió en castellà. L’objectiu, en conseqüència, és arribar a un públic potencial més nombrós.


Finalment, doncs, si no hi ha cap imprevist, ens veiem, ja, a tartamudesa.com, on us hi espero. Gràcies de tot cor, de moment, per llegir-me, per interessar-vos per la meva quotidianitat amb la disfluència i, sens dubte, per mostrar-vos oberts a conèixer una mica millor aquest trastorn en l’expressió oral anomenat quequesa o tartamudesa i que afecta, tan sols, entre un 1% i un 2% de la població. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada